< NOVA Solutions » Маркетинг Агенција
  • НИЕ СМЕ ПРВИ

  • НИЕ СМЕ НАЈДОБРИ

  • НИЕ СМЕ NOVA SOLUTIONS

Nova Solutions

ние сме Креативна агенција и лоцирани сме во Битола, а работиме на територијата на цела Македонија

ШТО РАБОТИМЕ?

МОЌНИ ДИЗАЈНИ КОЈ ИЗГЛЕДААТ ПРЕКРАСНО.

Малку познати факти за нашата агенција

680
Нарачани Пици
99
Клиенти
169
Завршени проекти
30
Направени брендирања

Нашиот Тим

Посветени & Професионални, поединците во нашиот тим не прават уникатни во секој поглед.

А кои сме ние?

дрим тимот на NOVA SOLUTIONS

Дел од клиентите со кои соработуваме и се гордееме

ClientClientClientClientClientClientClientClient

Нашите услуги

Нашите услуги се овзоможени од тим со години искуство и пасија за квалитет и совршенство. Доколку ви е потребен онлајн маркетинг, ние сме вистинскиот избор.

Вашето мислење ни значи?

контактирајте не

Портфолио

Дел од нашите проекти до сега

contact@solutions.mk

+389 47 524 442

Nova Solutions , Климент Охридски, втор кат, ламела 3, Битола, Македонија

КОНТАКТ

Навистина би сакале да го слушнеме вашето мислење затоа би ни било драго ако ни пишете ќе Ви одговоримево најскор можен рок.


Back to Top