Оглас за работа/пракса

Нова Солутионс е Интернет Маркетинг Агенција која успешно ги реализира интернет маркетинг проектите на познати брендови во Македонија. Во моментот се активни 2 работни позции:

  • Junior Developer за HTML5/CSS со познавање на WordPress и PHP

Потребни Квалификации:

– Желба за учење
– Познавање на основи на програмирање
– Способност за работа под притисок
– Дополнително познавање на соодветна технологија
– Пожелно работно искуство

  • Асистент за продажба и маркетинг

Потребни Квалификации:

– Желба за учење
– Познавање на основи на маркетинг и продажба
– Способност за работа под притисок
– Дополнително познавање на интернет технологија
– Пожелно работно искуство

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Вашиот телефон (задолжително)

Сакам да бидам на:
 Пракса Работа

Заинтересиран сум за:
 Junior Developer за HTML5/CSS со познавање на Wordpress и PHP Асистент за продажба и маркетинг

Место на живеење:
 Битола

Вашата мотивација (една-две реченици) да бидете дел од Nova Solutions

Вашето CV (задолжително)

Вашето портфолио (опционално)

I pushed casus telefon back from my casus telefon desk and spun around in my chair to face her. Cathleen dropped to the floor on her knees. She unzipped my fly, casus telefon unbuckled my belt casus telefon and unfastened my trousers. I lifted my casus telefon hips as she pulled my suit pants and underwear down to my knees. I tossed my casus telefon tie over my shoulder and tucked my shirt up out of the way. My cock was hard by the time she exposed it and she covered with her sensuous mouth. No one sucked cock better than Cathleen and she quickly had me on the verge of cumming
casus telefon
-